Bude sa volať 'Soul', produkoval ho David Foster a podľa dostupných informácií sa na ňom bude nachádzať jedenásť skladieb.

Ako nás informovalo domovské vydavateľstvo popredného speváka a skladateľa, 10. novembra príde na pulty jeho šiesty štúdiový album. Má sa niesť v duchu svojho názvu. Obsahovať bude jedenásť soulových klasík vrátane 'It's A Man's Man's Man's World' Jamesa Browna či nesmrteľný šláger Harolda Melvina 'If You Don't Know Me By Now'.

Seal je s výsledkom svojej ostatnej práce spokojný. Tiež je spokojný s výberom producenta. Rovnako spoluprácu hodnotí aj David Foster. Nám neostáva nič iné, iba si počkať na nový titul očarujúceho speváka a nechať sa navnadiť nasledujúcim videom.


Seal - trailer k albumu 'Soul' (2008) – skladby 'A Change Is Gonna Come', 'This Is A Man’s World', 'I’ve Been Loving You', 'If You Don’t Know Me By Now', 'Stand By Me', 'It’s Alright' a 'I Can’t Stand The Rain'

No a na záver ešte pripomeňme, že 22. novembra sa Seal zastaví v Košiciach. A popri hitoch z predchádzajúcich albumov budú určite na programe večera aj tieto staré klasiky v novom Sealovom prevedení...

Text: Peter Lehotský
Foto: Warner Bros. Records / Forza Music

Súvisiaci interpreti: Seal