Žilinská punkrocková formácia HT predstaví počas zimného Orava Rockfestu nové skladby, ktoré majú byť súčasťou ich nového albumu 'Vek Hotentotov'.

Nahrávať ho budú začiatkom budúceho roka v Martine. Práve Orava je pre túto kapelu viac ako zasľúbený región. V poslednom období tu kapela združená okolo charizmatického Sveťa koncertuje prinajmenej viac ako často. Veď len počas letnej festivalovej sezóny sa v Orave objavili dvakrát. Do tretice všetko dobré! HT-ečko bude popri Horkýže Slíže jednoznačne hlavným ťahákom „Winter“ Orava Rockfestu v Nižnej.

„Winter Orava Rockfest je určite poctený rozhodnutím HT odohrať prví a zároveň jedinečný koncert práve u nás. Svedčí to nielen o dobrých vzťahoch, ale aj popularite týchto Žilinčanov v oravskom regione,“ uviedol PR manažér Tomáš Brna.

Festival sa uskutoční 13. decembra od 16.00 h v kultúrnom dome Rotunda v Nižnej. Cena predpredajovej vstupenky je 269,- Sk v tradičných predpredajových miestach. Cena na mieste bude 299,- Sk. Bližšie informácie o kapelách zistíte na www.oravarockfest.sk

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, HT