Britská speváčka Geri Halliwell je opäť nezadaná, keďže sa rozišla so svojim priateľom Ivanom Velezom. Stalo sa tak už pred troma týždňami a Geri si vybrala naozaj dobrý spôsob, ako sa rozísť – Ivanovi to oznámila cez telefón.

Bývalá členka skupiny Spice Girls svoj vzťah ukončila po šiestich mesiacoch a Ivana táto správa údajne veľmi ranila. Zdroj blízky speváčke prezradil: "Keď sa Geri vrátila do Británie z Los Angeles, jednoducho Ivanovi zavolala a povedala mu, že je koniec."

"Zo začiatku dúfala, že to nebude len ďalší z jej románikov, ale žiadna väčšia iskra medzi nimi vzájomne nepreskočila. Navyše bola medzi nimi stále veľká vzdialenosť a preto sa rozhodla ukončiť ich vzťah skôr, pretože potom by to bolo ešte ťažšie."

36-ročná Geri, ktorá má dvojročnú dcéru Bluebell z predchádzajúceho vzťahu, stále dúfa, že sa jej podarí nájsť toho pravého muža a usadiť sa. Jej priatelia sa však obávajú, že si na to bude musieť ešte dosť dlho počkať.

Jeden zo speváčkiných priateľov pre britský magazín Closer povedal: "Geri sa zúfalo snaží usadiť a stretnúť sa s tým pravým mužom. Neuvedomuje si, že tomu nemôže pomôcť, ale musí skôr len čakať."

"Tiež by chcela viacej detí. Dalo by sa o nej povedať, že je v mužoch až moc prieberčivá a netrpezlivá. Nedokáže len čakať, kým sa ten pravý objaví sám, má jednoducho potrebu ho hľadať a pri tom odstraší množstvo mužov."

Zdroj: Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Geri Halliwell