V sobotu 15. novembra odvysiela Rádio_FM, Slovenský rozhlas 4, v relácii Exclusive_FM záznamy koncertov troch interpretov. Najprv sa "live" v jeho éteri predstaví skvelá francúzska herečka a speváčka Stéphanie Sokolinski a.k.a. Soko, potom belgickí Hooverphonic a napokon islandská hviezda Sigur Rós a jej záznam z letného koncertu v Prahe.

Francúzke Soko k sláve pomohla skladba 'I'll Kill Her'. Pesničku hrali v rádiách po celom svete a dostala sa aj do niekoľkých hitparád. To všetko aj napriek tomu, že Soko ešte oficiálne nevydala album.

"Naživo si vypočujete aj pár pesničiek od belgickej kapely Hooverphonic. Z ponuky EBU sme vybrali záznam ich koncertu na festivale Eurosonic 2008 v holandskom Groningene," hovorí moderátorka programu, Hana Brozová.

O hlavný program sa postarajú islandskí Sigur Rós. "Ak fanúšikovia nestihli v auguste ich pražský koncert, vynahradíme im to v Exclusive_FM v sobotu po 21:00." doplnila Brozová.

Relácia Exclusive_FM powered by O2 už od apríla každú sobotu o deviatej večer prináša záznamy živých koncertov celosvetovo známych ale i domácich alternatívnych kapiel a interpretov.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Alexandra Štullerová-Koreňová z Oddelenia pre styk s verejnosťou SRo. Viac info o programe nájdete na www.radiofm.sk.

Súvisiaci interpreti: Hooverphonic, Sigur Rós