Koncertom v Pezinku sa dnes začína séria piatich sviatočných koncertov skupiny Čechomor. Skupina v rámci sviatočného turné predstavuje tradičné aj menej známe vianočné koledy z Čiech, Moravy, Slovenska ale aj Poľska v jedinečných úpravách.

Mnohé z nich zaznejú naživo práve počas sviatočného turné. Návštevníci sa môžu tešiť aj na pestrú prehliadku najväčších hitov najoriginálnejšej skupiny spoza rieky Moravy za posledné roky. Kapela sa postupne predstaví divákom v Pezinku, Nitre, Banskej Bystrici, Ružomberku a Spišskej Novej Vsi.

Vstupenky za 399,- Sk sú dostupné v sieti Ticketportal. Rovnako je možné kúpiť vstupenky z pohodlia domova cez internetové a mobilné služby ako HomeTicket alebo MobilTicket. Pre všetkých držiteľov kariet ISIC, ITIC a Euro26 platí špeciálna zľava 10% na vstupenky zakúpené v predpredaji. V ktorejkoľvek pobočke siete Ticketportal sa stačí preukázať platnou kartou, zľava pri kúpe vstupenky sa dá uplatniť na každú kartu iba raz.

Sviatočný Čechomor:

18. november - Pezinok, Dom Kultúry
19. november - Nitra, Mestská športová hala Klokočina
20. november - Banská Bystrica, Europa Culture Center (býv. Dom Kultúry)
21. november - Ružomberok, Športová hala Koniareň
22. november - Spišská Nová Ves, Dom Kultúry

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz z agentúry Nova Music Entertainment. Viac info nájdete na stránkach www.cechomor.cz.

Súvisiaci interpreti: Čechomor