Už zajtra 28. novembra sa na beznádejne vypredanom koncerte v Športovej hale Pasienky v Bratislave uskutoční slovenská koncertná premiéra francúzskeho elektronického vizionára Jeana Michela Jarreho. O deň neskôr vystúpi syntetizátorový mág aj v košickej Steel Aréne. Práve na jeho sobotný koncert získali vďaka našej súťaži dvaja z vás voľný vstup.

Košický koncert je Jarreho predposledným vystúpením v rámci turné Oxygene 30th Anniversary Tour, počas ktorého Jarre so svojím štábom navštívil 40 miest v 24 európskych krajinách.

Koncert si vďaka správnej odpovedi na našu súťažnú otázku (Koľko rokov má JMR? - 60) môžu vychutnať aj užívatelia Babej Ľubo a kilocukru. Srdečne gratulujeme!

Podľa aktuálnych informácií od organizátora by na koncert v Steel Aréne ešte stále malo byť zohnateľných niekoľko desiatok vstupeniek. Jedná sa najmä o kamenné obchody, v ktorých prebiehal predpredaj. Posledná šanca získať vstupenky na koncert je teda navštíviť zajtra niektoré z predpredajových miest. Viac info na www.epg.sk.

Súvisiaci interpreti: Jean Michel Jarre