Kanadská popová speváčka Celine Dion, je údajne príliš zaneprázdnená a nemá kedy pracovať na nových piesňach. Dôvodom je aj jej celosvetové turné a tak si fanúšikovia budú musieť na jej nové skladby ešte počkať.

40-ročná speváčka, ktorá po celom svete predala takmer 200 miliónov albumov prezradila, že nie je schopná písať nové piesne. Aj keď by si priala sadnúť si a pracovať na novom materiáli, vo svojom preplnenom programe na to proste nemá čas.

"Prajem si sadnúť a začať pracovať na písaní nových piesní. Ale aj keď mám mnoho nápadov, v tejto dobe to jednoducho nie je možné. V hlave sa mi rodia melódie a aj texty, ale nikdy som si ešte v poslednej dobe nesadla a nezapísala si ich, pretože som až moc zaneprázdnená." - priznala Celine.

Hviezda svetovej hudby, ktorá je od februára na svojom celosvetovom turné, ďalej dodala, že na koncertoch potrebuje svoju rodinu. Konkrétne svoju už 80-ročnú mamu, manžela Reneho Agelila a svojho sedemročného syna Reneho Charlesa, pretože jej pomáhajú zachovať pokoj a nikdy sa pri nich nenahnevá. "Keď som v ich blízkosti, nič ma nedokáže nahnevať. Nestrácam nad sebou kontrolu a ani svoju dobrú náladu." dodala slávna popová diva.

Svetové turné Taking Chances Tour, v priebehu ktorého navštívi Celine Dion viac ako stovku miest vo viac ako 25 krajinách na piatich kontinentoch, odštartovalo tento rok vo februári. Prvý koncert sa odohral pre detský fond Nelsona Mandelu v juhoafrickom Johannesburgu. Turné potrvá až do februára 2009. Speváčka ním podporuje svoj úspešný minuloročný album 'Taking Chances'.

Zdroj: Music-news.com

Súvisiaci interpreti: Celine Dion