Odvážne scény v debutovom videoklipe osemnásťročnej speváčky Barbory Šulíkovej, a zrejme aj jej herecký talent, zaujali tvorcov nového internetového mysteriózno-akčného seriálu Krídla noci, v ktorom jej ponúkli jednu z hlavných úloh.

Pravidelné vysielanie seriálu je možné vidieť každý štvrtok o 19:00 na zábavnom kanáli portálu Huste.sk, v archíve je seriál k dispozícii kedykoľvek. Trailer k novému seriálu Krídla noci si môžete pozrieť TU. Už v najbližšej - tretej časti uvidíme aj Barboru, a to v úlohe dievčaťa, ktoré sa práve prebralo z kómy. Aký je jeho ďalší osud, sa môžete dozvedieť v ďalších pokračovaniach netradičného internetového seriálu.

Videoklip 'Moulin Rouge', ktorý otvoril Barbore cestu k stvárneniu jednej z hlavných postáv nového seriálu, sa niekoľko týždňov po vydaní dostáva aj na hudobný kanál portálu Huste.sk a postupne aj do televízneho éteru. Mladá speváčka poriadne pritvrdila vo svojej vlastnej tvorbe a dôkazom toho je aj tento pilotný videoklip s pikantným nádychom, ktorý je predzvesťou pripravovaného CD albumu v progresívnom rockovom štýle.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Kamila Trávničková z Agentúry Camille. Viac aktuálnych informácií o speváčke Barbore Šulíkovej nájdete na jej oficiálnej stránke www.barborasulikova.com.

Súvisiaci interpreti: Barbora Šulíková