Elektronický projekt Dušana Vanča s názvom Foolk predstavuje prvý z piatich singlov, ktoré si budete môcť v najbližších mesiacoch stiahnuť zdarma. Jeho názov je 'Droppin' Silence' a možno zaznie i dnes večer v Štúdiu 5 Slovenského rozhlasu, kde sa Foolk predstaví v rámci programu Pohoda_Live s Bibou.

Foolk sa rozhodol svoje nové EP poskytnúť zdarma v netradičnej podobe digitálnych singlov. Päťskladbové EP bude postupne po mesačných intervaloch sprístupnené vo formáte MP3 v plnej kvalite na jeho oficiálnej webovej stránke Foolk.net. Prvou skladbou z tejto série je 'Droppin' Silence' a na stiahnutie je dostupná od piatka 12. decembra na adrese www.foolk.net/dwnld/mp3/Foolk-Droppin_Silence.mp3.

Foolk, ktorý tento rok vydal aj svoj prvý dlhohrajúci album 'Red Pills For Daddy', sa počas uplynulého víkendu predstavil naživo v Prešove a nepredstavil v Košiciach, kde bol jeho koncert zrušený z dôvodu ukončenia činnosti združenia Kasárne Kulturpark v priestoroch bývalých kasární.

Už dnes (16.12.) o 20:00 ho však bude možné vidieť zdarma naživo v Štúdiu 5 Slovenského rozhlasu v Bratislave, kde vystúpi v rámci relácie Rádia_FM - Pohoda_Live. Na tento koncert sa Foolk starostlivo pripravuje a ako prekvapenie večera avizuje hosťa do svojej live zostavy, ktorého predstaví až priamo na koncerte. Náš tajný tip je, že to bude niektorý z členov koncertnej zostavy The Autumnist (ex Abuse), ale nechajme sa prekvapiť...

Priamy prenos z koncertu bude vysielaný na zvukových vlnách Rádia_FM, obraz bude prenášaný prostredníctvom portálu Metoo.sk. Viac informácií o tomto koncerte na stránke autora a na Radiofm.sk.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Martin Turzík z vydavateľstva Deadred Records.

Súvisiaci interpreti: Foolk