Minuloročný megahit folk-popového speváka Jasona Mraza s názvom 'I'm Yours' rotuje v rádiách dodnes. Z jeho úspešného albumu 'We Sing. We Dance. We Steal Things' však v týchto dňoch vychádza ďalší singel - duet so speváčkou Colbie Caillat s názvom 'Lucky'. Nakrútili aj "spoločný" videoklip - kým Colbie sa prechádza po opustenej pláži, Jason obdivuje, prekvapujúco taktiež takmer ľudoprázdne, historické centrum Prahy.

Jason Mraz je za svoje minuloročné hudobné počiny nominovaný na cenu Grammy a to hneď v troch kategóriách. S hitom 'I'm Yours' môže získať ocenenia Skladba roka a Najlepší mužský popový výkon a jeho album je zase nominovaný na Najlepšiu zvukovú nahrávku roka 2008.

V uvoľnenej atmosfére plnej pohody prináša album aj dva duety. Na jednom z nich hosťuje James Morrison a druhým je duet s Colbie Caillat s názvom 'Lucky', ktorý je zároveň novým singlom. A zatiaľčo speváčka, známa hlavne vďaka hitu 'Bubbly', svoje zábery pre videoklip v réžii Darrena Doanea natočila pri mori, Jason Mraz si spokojne vykračuje po Starom meste "stovežatej".


Jason Mraz feat. Colbie Caillat - 'Lucky'

31-ročný americký spevák, celým menom Jason Thomas Mraz, je autorom väčšiny svojich piesní, v ktorých nie je ťažké vystopovať vplyvy žánrov ako pop, soft-rock, folk či country. Počas svojej desaťročnej profesionálnej kariéry vystupoval na jednom pódiu so svetovými hviezdami ako Rolling Stones, Bob Dylan, James Blunt, Alanis Morissette, Jewel alebo Rachael Yamagata.

Na konte má tri albumy - debutový 'Waiting For My Rocket To Come' (2002), 'Mr. A-Z' (2005) a aktuálny 'We Sing. We Dance. We Steal Things.', s ktorým momentálne cestuje po svete. Európska časť jeho turné sa uskutoční na prelome marca a apríla a keďže sa v niektorých zahraničných rozhovoroch nadšene vyjadruje o Prahe s tým, že by si rád zahral v krajine svojich predkov, je možné, že sa skôr či neskôr predstaví i v týchto končinách.

Zdroj: Forza Music, Jasonmraz.org, wikipedia.org
Foto: Myspace.com/jasonmraz, Colbiecaillatmusic.com

Súvisiaci interpreti: Jason Mraz