Kým si britská speváčka na ostrove Svätá Lucia užíva karibské slnko, doma v londýnskom Camdene jej lupiči ukradli nielen domáce kino, ale aj päť gitár a kompletnú digitálnu výbavu jej domáceho nahrávacieho štúdia.

Polícia bola na miesto činu zavolaná v pondelok ráno, britské média sa však k informácii o lúpeži dostali až dnes. Amy, ktorá sa na dovolenke dáva do hromady a hovorí o rastúcej chuti nahrať svoj tretí album, si tak po príchode domov bude musieť najskôr poskladať nové domáce štúdio. Ukradnuté gitary ju však mrzia zo všetkého najviac.

"Amy je na dne. Niektoré z tých gitár sú nenahraditeľné pretože majú pre ňu aj obrovskú sentimentálnu hodnotu. Byt je v hroznom stave. Celý bol už uprataný a vyleštený do čista v príprave na jej návrat. No teraz si po návrate bude musieť najskôr zaobstarať náhradu za veci, ktoré zmizli," povedal pre britský denník The Sun zdroj blízky speváčke.

Informáciu o lúpeži v byte Amy Winehouse potvrdil aj hovorca polície, ktorej sa však páchateľov nepodarilo odhaliť a zadržať: "Nikto nebol v tejto veci zatknutý ale naše vyšetrovanie pokračuje."

Zdroj: Contactmusic.com

Súvisiaci interpreti: Amy Winehouse