Po minulotýždňových koncertoch v Trenčíne a v Bratislave sa kapela Dope Aviators, označujúca svoju tvorbu ako psychedelický "strange pop", tento týždeň predstaví v ďalších troch mestách. Dnes (2.2.) svoje nové EP 'Another Stupid Song' predstavia doma v Malackách, v stredu (4.2.) vyrazia spolu s projektom Hugo D'Gen do Žiliny a napokon v sobotu 7. februára odohrajú záverečný koncert turné v prešovskom klube Wave.

Another Stupid Song Tour_FM pokračuje tento týždeň v týchto mestách:

2. február - Malacky, Kino Záhoran (+ Rentip)
4. február - Žilina, Stanica-Záriečie (+ Hugo D'Gen, Biba_FM afterparty)
7. február - Prešov, Wave (+ Rentip)

Samotných Dope Aviators aj ďalšieho účastníka blížiacich sa koncertov v Malackách a v Prešove, Rentipa, sme si už priblížili v prvej správe o prebiehajúcom Another Stupid Song Tour_FM. Príjemným spojením však určite bude aj žilinský dvojkoncert "letcov" so záhadou menom Hugo D'Gen.

Hugo D'Gen je projekt Kamila Grebeňa, basgitaristu skupiny Vidiek. Melancholickým skladbám dominuje Kamilov hlboký hlas podfarbený jemnými ženskými vokálmi (napr. aj jeho dcéry Niny), obklopený hravými aranžmánmi a netradičnými melódiami. V Žiline sa predstaví aj jeho manželka Biba, okrem iného moderátorka Rádia_FM a DJka. Jej hudobnému výberu bude patriť "second stage" (bar Stanice). Prvý tohtoročný koncert z cyklu Kofola Sessions v stredu 4. februára o 20.00 h na Stanici Žilina-Záriečie tak bude čisto v slovenskej réžii. Koncert sa uskutoční vďaka podpore akciovej spoločnosti Kofola.

Vstupenky na žilinský koncert Dope Aviators a Hugo D'Gen si môžete až do stredy 4. februára do 18.00 zakúpiť za zvýhodnenú predpredajovú cenu. Rezervovať si môžete mailom na rezervacie@stanica.sk alebo telefonicky na čísle 041 - 56 23 564.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Peter Hapčo, PR manažér kultúrneho centra Stanica-Záriečie.

Foto: Simius Tossavainen (1), smotko (2)

Súvisiaci interpreti: Dope Aviators