Už na jeseň minulého roka sa začali šíriť správy, že Limp Bizkit chystajú svoj comeback a dnes je to potvrdené. Leto 2009 bude comebackom tejto americkej skupiny a pre slovenských a českých fanúšikov je táto správa ešte o čosi zaujímavejšia. Limp Bizkit svojim vystúpením ozdobia šiesty ročník jedného z najpopulárnejších hudobných festivalov na Slovensku - Topfest 2009. Festival s prvou potvrdenou hviezdou sa uskutoční v Novom Meste nad Váhom v dňoch 26. a 27. júna.

Po kapelách ako Slayer, Babyshambles, Fun Lovin' Criminals, Skin, Therapy?, či Kabát sa teda tento rok máme opäť na čo tešiť. Agentúre Duna sa podarilo to, o čo sa snaží v roku 2009 každý promotér dobrého rockového festivalu – dotiahnúť Freda Dursta a jeho bandu na svoje pódium v roku ich comebacku. Manažment skupiny totiž sľubuje: "Limp Bizkit budú vystupovať v pôvodnej zostave a doženú tak to, čo dlhujú svojim fanúšikom, dozaista zúrivým vystúpením!"

Posledným albumom Limp Bizkit je minuloročná výberovka 14 najväčších hitov s názvom 'Collected', poslednou štúdiovkou je EP 'The Unquestionable Truth (Part 1)' z roku 2005. Najnovšou zverejnenou nahrávkou slávnej nu metalovej kapely je skladba 'Summer Of Bipolar Love', ktorú minulý rok umiestnila na svoj Myspace profil.

Či bude comeback kapely, založenej Fredom Durstom, Samom Riversom a Johnom Ottom na Floride už v roku 1994, sprevádzať aj nahratie nového albumu, je zatiaľ otázne. No už teraz je isté, že skupina, v ktorej zostave nebude chýbať ani gitarista Wes Borland a DJ Lethal, odohrá svoje najväčšie pecky ako 'Rollin', 'Eat You Alive', 'Re-Arranged', či megahit 'Behind Blue Eyes' aj na Zelenej vode - tradičnom mieste konania Topfestu.

Limitovaný počet vstupeniek za cenu 26,55 Eur (800,- Sk) si môžete do 30. marca 2009 alebo do vypredania zakúpiť v sieti Ticketportal.

Informácie pre Hudba.sk poskytla Monika Tholtová z usporiadateľskej Agentúry Duna.

Súvisiaci interpreti: Limp Bizkit