Na pripravovanom turné s názvom Circus Tour 2009, na ktorom popová megahviezda Britney Spears naživo predstaví svoj nový album i staré známe hity, improvizácia v žiadnom prípade nehrozí. Všetko je vopred nacvičené, nalinkované a diváci na konkrétnom koncerte si môžu byť istí, že zažijú identickú pódiovú megashow, akú videli aj fanúšikovia v iných mestách. Jedine, že by sa zaseklo CD...

Jedna z najpopulárnejších popových hviezd, Britney Spears, vyrazí v lete na svoje turné k minuloročnému albumu 'Circus', ktorý je po nie príliš úspešnom albume 'Blackout' (2007) už jej druhým pokusom o comeback.

Na rozdiel od predchádzajúcej platne ho podporí aj koncertným turné, počas ktorého zavíta po prvýkrát po piatich rokoch aj do Európy. Naposledy na starom kontinente vystupovala na jar 2004, kedy sa počas turné The Onyx Hotel Tour predstavila v 29 európskych mestách.

Jej turné patrí medzi najočakávanejšie koncertné udalosti roka a tak je veľkým prekvapením, že speváčka už v týchto dňoch zverejnila jeho kompletný rozpis. Väčšina interpretov z tejto top kategórie pritom fanúšikov zvykne prekvapiť a program sa od koncertu ku koncertu mierne obmieňa. Britney má však jasno a zdá sa, že nič neponecháva na náhodu. Jej show, zložená z piatich častí, bude určite veľkolepá aj bez improvizácie a momentov prekvapenia. Veď posúďte sami:

Act 1: Circus
Perez/Parade Intro
'Circus' (Funky Remix)
'Piece Of Me'
Thunderstorm Segue
'Radar'

Act 2: House of Fun (Anything Goes)
Martial Arts Segue
'Ooh Ooh Baby'/'Hot As Ice'
'Boys'
'If U Seek Amy'
'Me Against The Music' (Bollywood)

Act 3: Freakshow/Peepshow
Everybody's Looking For Something Segue
'Freakshow'
'Get Naked'
Britney's Hotline
'Breathe On Me'/'Touch Of My Hand'

Act 4: Electro Circ
Break The Ice Segue
'Do Something'
'I'm A Slave 4 U'
Dancer Solo Segue/Heartbeat Segue
'Toxic'
'Baby One More Time' (Remix)

Encore
'Womanizer' (Extended Remix)
'Circus' Reprise: 'The Bow'

--
Zdroj: Nme.com

Súvisiaci interpreti: Britney Spears