Bratislavská rocková kapela From Our Hands vznikla v januári 2007 po rozpade skupiny TransPanama. Po prvom EP nahratom vo vlastnej skúšobni, plánuje na jar 2009 vydanie debutového albumu v českom vydavateľstve Xproduction. Koncom januára sa kapela predstavila v pražskej Incheba aréne po boku bratislavskej neo-punkovej legendy Inekafe (reportáž).

Bratislavská rocková kapela From Our Hands vznikla v januári 2007 po rozpade skupiny TransPanama. Po prvom EP nahratom vo vlastnej skúšobni, plánuje na jar 2009 vydanie debutového albumu v českom vydavateľstve Xproduction.

Koncom januára sa kapela predstavila v pražskej Incheba aréne po boku bratislavskej neo-punkovej legendy Inekafe (reportáž).

O tom, ako dopadol napríklad ich úplne prvý koncert, ako momentálne "fungujú" a aké sú ich plány, hovoria členovia skupiny Matej Hoťka (spev, gitara), Richard Klimo (basa), Matej Turcer (gitara) a Miro Šimonič (bicie).

Viac informácií o projekte From Our Hands nájdete na www.myspace.com/fromourhands.


Hudobné úlety II: From Our Hands

Scenár, dramaturgia: Andrea Gajdošová, Pino Ungvölgyi
Kamera: Branislav Vincze, Valér Fusek
Strih, réžia: Branislav Vincze
Hudba: From Our Hands (Let It Burn)
Podporili: Powered by O2, Rádio_FM
© 2009 Voices

Hudobné úlety II vám prinášame vďaka spolupráci s Neziskovou organizáciou Voices. Viac informácií o aktivitách Voices, n. o., nájdete na stránke www.voices.sk.

Foto: Tomáš Lacika - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: From Our Hands