Líder kapely Desmod Mário "Kuly" Kollár sa oficiálne vyjadril k odobratiu vodičského preukazu za jazdu pod vplyvom alkoholu.

"Pravdou je, že som si po víťazstve v ankete OTO 2009 vypil niekoľko pohárikov, ale moje auto pri návrate z Bratislavy do Nitry šoféroval manažér kapely Desmod Michal Kožuch. Čo môžu dokázať aj zábery bezpečnostných kamier na benzínovom čerpadle, kde sme sa cestou zastavili. Manažér ma odviezol domov a odišiel," uviedol spevák.

"Lenže potom som si uvedomil, že auto je príliš ďaleko od môjho domu, takže by som naň z okna nevidel, a preto som sa ho chcel zaparkovať bližšie."

Počas tohto manévru ho zastavila policajná hliadka. "Dobrovoľne som sa podrobil dychovej skúške, ktorá preukázala požitie alkoholu. Následne mi zadržali vodičský preukaz," potvrdil Kuly.

Incident sa podľa jeho slov neodohral na ceste, ale na parkovisku. "Nemal som v úmysle šoférovať v podnapitom stave a tým ohrozovať seba či ostatných účastníkov cestnej premávky. Napriek tomu si uvedomujem, že som si vôbec nemal sadnúť za volant, ak som predtým pil," povedal a dodal, že ho nepríjemná udalosť mrzí a je pripravený za chybu niesť dôsledky.

Zdroj: SITA
Foto: Magdaléna Vinterová - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Desmod