Americký raper 50 Cent odohrá tento mesiac päť koncertov so skupinou Fall Out Boy. "On prišiel s tým nápadom a my sme si povedali: 'Áno. Jasné. Prečo nie?'," uviedol pre Billboard.com spevák a gitarista Patrick Stump.

"Už dlhší čas sme s ním hovorili o spolupráci. Máme veľmi radi hip-hop a myslím, že ľudia to vedia. Boli sme na turné s Paulom Wallom. Na albume sme mali Lila Wayna. Pracoval som s Gym Class Heroes, takže myslím, že to funguje," doplnil.

Na plánovanú spoluprácu s 50 Centom ale podľa jeho slov zo strany fanúšikov nedostávali len pozitívne reakcie.

"Myslím, že poslucháčov treba trošku provokovať. Ak nemáte radi 50 Centa, a ste takí nafúkaní, že tam budete stáť a neznášať ho, zájdite si (cez jeho set) do stánku s občerstvením, kúpte si tričko alebo choďte na toaletu," odkázal fanúšikom a fanúšičkám, ktorým sa 50 Cent nepáči.

On sám sa vraj veľmi teší na to, ako to dopadne. "Určite to nášmu turné niečo pridá. Niečo iné, čo myslím bude stáť za videnie. Malo by to byť zaujímavé," uzavrel 24-ročný Stump.

Tridsaťtriročný raper, ktorého najnovší album 'Before I Self Destruct' by mal vyjsť v júni, odohrá s kapelou Fall Out Boy päť koncertov - prvý 14. apríla vo Fillmore Auditorium v Denveri.

--
Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: 50 Cent, Fall Out Boy