Volá sa Milan Lieskovsky. Je to mladý ambiciózny DJ a producent, ktorý pôsobí na tanečnej scéne necelé štyri roky. Za ten čas sa mu okrem účinkovania na klubových i firemných akciách podarilo upriamiť na tanečnú scénu pozornosť aj zo strany médií.

Húževnatosť a kvalita jeho práce bola ocenená zaradením skladby 'Elenya' do playlistu komerčných rádií. 'Elenya' bola hitom leta 2008.

Milan Lieskovsky sa tak dostal do povedomia poslucháčov aj mimo tanečnej scény. Na slovenské pomery a rotáciu tanečnej hudby v komerčných rádiách je tento úspech viac ako výnimočný.

Dôkazom toho je aj fakt, že skladba mala v čase slovenskej rádiovej premiéry už dva roky a v rámci zahraničnej tanečnej scény bola už dávno veľmi známa. Do svojich playlistov ju zaradili napríklad Armin Van Buuren, Tiesto či Paul Van Dyk.

Album, ktorý má skvelé načasovanie, ponúka 15 rôznorodých a predsa kompaktných skladieb plus jeden bonus v podobe remixu skladby 'Formal Resistance' od Roberta Buriana, aktívneho producenta skladieb, ktoré nájdete v setoch Paul van Dyka, Markusa Schulza alebo Armina van Buurena. Album nie je určený len clubberom a fanúšikom tanečnej hudby. Práve naopak, ide o skladby s tanečným základom určené aj pre komerčnejšie vnímanie.

Na albume pracovalo viacero zvučných mien, napríklad Peter Graus (všestranný muzikant a producent, spolupracoval napr. na debute Márie Čírovej), Marcel Buntaj (špičkový jazzman a inštrumentalista roka), Peter Bulík (gitarista, inštrumentalista a člen skupiny project:pb), speváci Misha, Janka Bajnóci, Robo Papp, Katka Koščová, Miro Jaroš či nová tvár slovenskej hudobnej scény – skupina Save The Cookie.

Vydanie albumu bolo a je sprevádzané silnou promotion nielen v podobe článkov a rozhovorov v novinách, či rádiách, ale aj krstom albumu v rámci akcie Progress Your Mind, ktorá sa konala v sobotu 11. apríla 2009 v bratislavskom Dopleri. Okrem tanečných DJských setov a netradičného krstu tam bol formou živého vystúpenia s kapelou odprezentovaný aj samotný album.

Zdroj: Universal Music