Prvého apríla vyšiel na značke Slnko records titul 'Slnko je vo veži', druhý album skupiny Kolowrat. Po východoslovenskom turné k vydaniu albumu košický Kolowrat prichádza do Bratislavy. 23. apríla koncertujú spolu s miestnym Hvozdom v klube Randal, kde pokrstia svoj nový album.

"Na jednom pódiu sa stretáva autentickosť príbehu Nicka Cavea, rebélia punkových The Stranglers a pravdivá výpoveď na spôsob Živých kvetov. Kolowrat ponúkajú hudbu ľuďom spôsobom 'jeden za všetkých, všetci za jedného', nikto z nich sa nederie dopredu, všetci spolu ako jeden homogénny celok vysielajú silný neviditeľný odkaz," napísal o koncerte Kolowratu publicista Juraj Cagáň.

Rockovú zostavu skupiny ozvláštňuje dievča za bicími a akordeón, ktorý ich hudbe dodáva špecifickú arómu. Po spoločnom koncerte so skupinou Hvozd v Bratislave na Kolowrat čaká v máji ešte Martin, Praha (kde hrajú spolu s američanmi Pit Er Pat) a Trenčín.

Predpredaj na bratislavský koncert zapezpečuje Ticketpro za 3,50 €, na mieste bude vstupné 5 €.

Vy môžete na tento bratislavský koncert v priestoroch bývalého objektu YMCA vyhrať v našej súťaži 2 x 2 voľné vstupenky. Ukončíme ju deň pred podujatím v obedňajších hodinách.

23. apríl - Bratislava, Randal (+ Hvozd)
16. máj - Martin, Kocka (+ Lublau)
23. máj - Praha, 007 Strahov (+ Pit Er Pat)
30. máj - Trenčín, Lúč (+ Kvety nikotínu)

www.kolowrat.sk
www.slnkorecords.sk
www.myspace.com/kolowrat

Zdroj: Slnko Records
Foto: Jaroslav Vaľko

Súvisiaci interpreti: Kolowrat