Beyoncé Knowles by mala po Ette James stvárniť ďalšiu hviezdu - jej novou filmovo-hudobnou rolou by mala byť Eartha Kitt. "Mala som robiť film o Earthe Kitt. Je to úžasný príbeh, ale neviem, či sa ešte bude nakrúcať," uviedla 28-ročná Knowles. Herečka, speváčka a kabaretná hviezda Kitt zomrela 25. decembra 2008 na rakovinu hrubého čreva.

Beyoncé Knowles by mala po Ette James stvárniť ďalšiu hviezdu - jej novou filmovo-hudobnou rolou by mala byť Eartha Kitt.

"Mala som robiť film o Earthe Kitt. Je to úžasný príbeh, ale neviem, či sa ešte bude nakrúcať," uviedla 28-ročná Knowles. Herečka, speváčka a kabaretná hviezda Kitt zomrela 25. decembra 2008 na rakovinu hrubého čreva.

Beyoncé Knowles, manželka rapera Jay-Z, je známa najmä ako speváčka. Držiteľka desiatich cien Grammy začínala v dievčenskej formácii Destiny's Child, po jej rozpade v roku 2005 sa začala venovať sólovej kariére.

Na konte má tri sólové albumy - 'Dangerously in Love' (2003), 'B'Day' (2006) a 'I Am... Sasha Fierce' (2008). Herectvu sa začala venovať v roku 2001, debutovala v televíznom filme Carmen: A Hip Hopera (2001). Zahrala si aj v oscarovej snímke Dreamgirls (2006). Speváčku Ettu James stvárnila v Cadillac Records (2008).

Informáciu zverejnila internetová stránka Contactmusic.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Sony BMG

Súvisiaci interpreti: Beyoncé, Eartha Kitt