Česká speváčka Helena Vondráčková absolvuje v septembri špeciálne turné spojené s krasokorčuliarskou šou. Podľa dosiaľ uverejnených informácií ponúkla Jozefovi Sabovčíkovi, ktorý sa postará o krasokorčuliarsku časť programu, dvadsať svojich najväčších hitov. Samotní krasokorčuliari si vyberú, na ktoré z nich budú počas koncertu tancovať.

Na Slovensku a v Českej republike by sa mali predstaviť Marina Anissina, Gwendal Peizerat či svetoznáma krasokorčuliarka Jekaterina Gordejeva. Dohromady by sa na ľadovej ploche mali okrem Heleny Vondráčkovej objaviť štyria muži, dve ženy, jeden športový a jeden tanečný pár.

Helena Vondráčková bude spievať na vyvýšenom pódiu, sprevádzať ju bude Gustav Brom Big Band pod vedením Vlada Valoviča. Ako hudobný hosť sa predstaví slovenský spevák Robo Opatovský.

Koncertno-krasokorčuliarske turné odštartuje Helena Vondráčková na Slovensku. Verejná generálka sa uskutoční 19. septembra na Zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu v Bratislave, toto predstavenie bude zadarmo prístupné pre detské domovy a domovy dôchodcov. Premiéra bude 20. septembra v Bratislave, skadiaľ sa šou presunie do Košíc. Po dvoch slovenských koncertoch sa môžu na Helenu Vondráčkovú tešiť v Česku, a to v Pardubiciach, Prahe, Karlových Varoch, Ostrave a Českých Budějoviciach.

Zdroj: SITA
Foto: Lenka Hatašová

Súvisiaci interpreti: Helena Vondráčková, Robo Opatovský