Americký hudobník Moby po prvý raz vystaví svoje kresby v galérii. Zhruba 16 diel uvidia záujemcovia o výtvarné umenie v londýnskej The Maurice Einhardt Neu Gallery. Vernisáž expozície nazvanej podľa jeho aktuálneho albumu 'Wait For Me' sa uskutoční vo štvrtok 18. júna. Verejnosti bude výstava prístupná od 19. júna do 24. júla.

Americký hudobník Moby po prvý raz vystaví svoje kresby v galérii. Zhruba 16 diel uvidia záujemcovia o výtvarné umenie v londýnskej The Maurice Einhardt Neu Gallery.

Vernisáž expozície nazvanej podľa jeho aktuálneho albumu 'Wait For Me' sa uskutoční vo štvrtok 18. júna. Verejnosti bude výstava prístupná od 19. júna do 24. júla.

"Všetky sú jednoduché a naivné a dosť strohé, keďže sa mi páčia veci, ktoré sú jednoduché, naivné a strohé," opísal kresby hudobník na svojej webovej stránke Moby.com. Umelecké diela voľne nadväzujú na jeho najnovšiu nahrávku.

"Pôvabný, zriedkakedy komický a melancholický materiál sa odhaľuje vo veľmi jednoduchých kresbách, ktoré sú vítaným dodatkom k tichej, občas znepokojujúcej hudbe z 'Wait For Me'," uvádza sa na webovej stránke galérie neugalleries.com. Tržby z predaja kresieb venuje Moby charite.

Súvisiaci interpreti: Moby