Americký r'n'b spevák Chris Brown, ktorý vo februári zaútočil na svoju vtedajšiu priateľku Rihannu, sa priznal, že 21-ročnú speváčku stále miluje. Ako povedal v rozhovore pre magazín People, "nikdy som ju neprestal milovať. To len tak ľahko zo mňa nevyprchá." V odpovediach na ďalšie otázky novinárov si však už taký istý nebol. V šou Larryho Kinga totiž na otázku, či si incident pamätá, odpovedal zreteľne "nie".

"Samozrejme, že sa na to pamätám," povedal neskôr pre magazín People s vysvetlením, že King sa ho niekoľkokrát opýtal na to isté.

"Povedal som, že by nebolo vhodné rozoberať detaily tej noci, pretože by to voči Rihanne nebolo fér," uviedol. "Keď sa na to opýtal piaty raz, jednoducho som sa zmýlil," dodal.

Za svoj čin dostal Brown päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musí tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. Dvadsaťročný spevák zaútočil na Rihannu 8. februára v aute. Napadnutie malo byť vyvrcholením hádky po tom, ako si 21-ročná speváčka v Brownovom telefóne prečítala správu od inej ženy. Rihanna musela pre zranenia zrušiť plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania hudobných cien Grammy v ten večer. Brown sa jej neskôr za útok a vyhrážanie verejne ospravedlnil a žiadal o odpustenie.

Podľa súdnych spisov Brown zaútočil na Rihannu ešte dva razy. Prvý útok sa údajne stal v Európe tri mesiace pred februárovým napadnutím. Dvojica sa pohádala, Rihanna vraj dala Brownovi facku a ten ju hodil o stenu. K ďalšiemu útoku prišlo tri týždne pred februárovým incidentom. Pár sa viezol v aute, z ktorého Brown vystúpil a rozbil okná. Nikto nebol zranený. Ani jeden z útokov neriešila polícia, informovali súdne spisy. V súčasnosti sa má Rihanna dobre a venuje sa svojej kariére, uviedol jej právny zástupca Donald Etra.

Zdroj: SITA
Foto: NonstopInfo.com

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, Rihanna