Jediný koncert Doroty Nvotovej v Bratislave v roku 2009 sa uskutoční 24. septembra. Stane sa tak v klube Randal na Karpatskej ulici (v budove YMCA) so začiatkom o 21.00 hod., pričom v úlohe predskokana sa predstaví bratislavská partička Forent so svojim približne 30-minútovým playlistom.

Dorota so svojim bandom na pódium vystúpi približne o 21.45 a odohrá zhruba 75-minútový koncertný program, ktorý bude prierezom jej oboch sólových albumov – 'Dorota Nvotová' (2004) a 'Sila vzlyku' (2008).

Dorotina doprovodná skupina ostáva nemenná a tá istá už celé roky a teda pozostávajúca z tých istých kvalitných profi muzikantov z bratislavských alternatívnych kapiel ako Autodrom, Diego, Le Payaco, Revolver, Vetroplach a mnohých iných, čím sú tak isto zárukou výnimočnosti a ojedinelosti týchto koncertov.

Predpredaj vstupeniek na tento unikátny a jediný koncert Doroty Nvotovej v Bratislave v roku 2009 je od pondelka 14. septembra vo všetkých pobočkách spoločnosti Ticketportal. Na koncerte bude k dispozícii aj široký merchandise Doroty Nvotovej vo forme CD, tričiek, ozdnakov a pod.

Dorota Nvotová & Band sú: Dorota Nvotová – spev, klávesy, Tomáš "Tomky" Vagaský – gitara, Martin Stempel – basgitara a Teo Heriban – bicie.

Redakcii portálu Hudba.sk poskytol informácie manažér Roman Fecko.

Súvisiaci interpreti: Diego, Dorota Nvotová, Le Payaco, Vetroplach