Finalisti, traste sa! V hudobnej súťaži Vytiahni svoj majk! nič nie je isté. Ako prvý z poroty zaúradoval tanečník a choreograf Milan Kereš. Svojho favorita označil už v tretí finálový deň. Ako "červené eso" (súťažiaci z predchádzajúcich kôl, ktorý nepostúpil ďalej je automatický posunutý do finále) označil skupinu Delikatesa s pesničkou 'Dôvod'.

"To, že poslali live nahrávku, a znelo to veľmi originálne, som veľmi ocenil".
Tá bez váhania prebrala body najslabšieho finálového hráča skupiny J4sp3r s pesničkou 'Pre Emila' a tým ju vyradila z finále.

Iba dva dni po ňom sa odhodlal spevák Robo Papp. "Raperku Nicol by som využil na svoj nový album," zdôvodnil svoje rozhodnutie a tak ju posunul ďalej do finále namiesto skupiny Niečo iné.

Rozhodol sa aj raper Opak a organizátor súťaže. Pesničku zaradil štýlovo medzi AMO a Moju reč. 'Nechce sa mi veriť' - je názov pesničky od skupiny Fakt X, označil ju ako červené eso. Tá vytlačila skupinu Metju s pesničkou 'Uniktnúť'.

Treba pozorne sledovať dianie na stránke VytiahniSvojMajk.sk, pretože už nič nie je garanciou. Najbližšie môžeme čakať vyhadzovanie a dosadzovanie od skupiny AMO a speváčky Mishy.

Čo sa zdalo včera isté, je dnes minulosťou. Každopádne súťažiach treba podporiť hlasovaním, hrajú o produkciu v profesionálnom hudobnom štúdiu, kvlalitný videoklip a vecné ceny. 9. novembra sa dozviete meno víťaza.

► Hudba.sk na Facebooku - Staň sa fanúšikom!