Po tom, čo v poslednom týždni ďalší členovia poroty rozhodovali o osude súťažiacich, už poznáme výsledok. Do finále sa v poslednej chvíli dostali horúce červené esá. A práve z týchto posledných pesničiek porota vybrala víťaza. Z piateho kola sa pridali pesničky od skupíny JAprodukcia a 3ko Mortez, ktorím svoje červené esá udelili členovia skupiny AMO DJ Viktor Hazard a raper Moe.

Z druhého kola postúpila skupina Invizzible music, ktorú do finále posunula speváčka Misha.

Spôsob akým porota založená zo speváčky Mishy, seváka Roba Pappa, choreografa Milana Kereša a skupiny AMO určovala víťaza bol jednoduchý. Každý člen vybral 3 favoritov z finálového kola, a tým v postupnosti udelil 3, 2 a 1 bod.

Finále sa skladalo z:
Invizzible music (červené eso speváčky Misha)
Rebelko a Retorik ft. Anavrin
Levo
JAprodukcia (červené eso DJ Viktora Hazarda)
Delikatesa (červené eso choreografa Milana Kereša)
Zmetok a Nikcol (červené eso speváka Roba Pappa)
Dvojitý postup
3ko Mortez (červené eso rapera Moeho)
FaktX (červené eso rapera Opaka)
Interest

Najväčsí počet porotcovských bodov získala skupina JAprodukcia s pesničkou 'Dávaj pozor'. Tento absoluný víťaz získava produkciu svojej výhernej pesničky v štúdiu Zion5 a videoklip s rotáciou na TV hudbonej stanici Musiq1.

Práve skupinu JAprodukcia vrátil do hry DJ Viktor Hazard, ktorý pobavil svojim vtipným videopríspevkom na stránke VytiahniSvojMajk.sk. "Moje červené eso dostáva skupina JAprodukcia - 'Dávaj pozor'. Je to dobrý song a vraciam ho do finále preto, lebo nechápem, prečo vôbec vypadol. Zrejme mal málo kamošov, ktorí za ňho hlasovali a posielali na facebooku bulletiny" povedal.

Najväčsí počet anketových hlasvov na stránke www.vytiahnisvojmajk.sk získal raper Levo s pesničkou Nikdy to nevzdávaj. Výherca ceny ankety získava značkový telefón Nokia Express Music 5730.

Výhercom gratulujeme a dúfame, že sa im bude v hudobnom svete dariť.

Absolutný víťaz JAprodukcia z Košíc s pesničkou Dávaj pozor z vyhráva hudbnú produkciu v štúdiu Zion5, štýlové športové oblečenie Nike a videoklip s rotáciu na hudbobnej televízii Musiq1

Víťaz ankety Levo z Nitry s pesničkou 'Nikdy to nevzdávaj' vyhráva zančkový telefón Nokia Express Music 5730.