Ako nám Misha prezradila už v novoročnej ankete, začiatok roka trávi v americkej hudobnej metropole New York, kde čerpá inšpiráciu pre svoj nový album. Pred pár dňami nás emailom informovala o tom, ako sa jej v tejto misii zatiaľ darí - v pondelok si zajamovala s miestnymi undergroundovými umelcami.

"Včera som si zaimprovizovala v newyorskom divadle La MaMa E.T.C. ako hosť human beatbox-beatrhymera Kid Lucky. Spolu nás účinkovalo asi osem, v malom divadle, niečo ako naše GUnaGU," prezradila známa R&B a hip-hopová speváčka vo svojom mailovom newsletteri.

Misha je nadšená z množstva talentu, ktorý sa na takom malom mieste sústredil v jeden večer. "Aj malé predstavenia sú na úrovni ako keby naši robili galaprogram z najväčších špičiek... respektíve, toto je oveľa ďalej. Tak je to super škola a tréning," dodala a pripojila pár fotiek, ktoré nájdete nižšie v galérii. My jej želáme ešte veľa podobných zážitkov a najmä ich úspešné pretavenie do kvality nového, v poradí už štvrtého albumu.

Mimochodom, práve v divadle La MaMa E.T.C. (skratka pre Experimental Theatre Club) začínali kariéru herecké hviezdy ako Robert De Niro, Al Pacino či Danny DeVito. S históriou malého experimentálneho divadla na Manhattane sa spája aj meno rockovej legendy Patti Smith.

Redakciu Hudba.sk informovala Misha.

--
Text: Patrik Marflák
Foto: Misha

Súvisiaci interpreti: Misha