Bratislava už túto sobotu zažije koncert amerického džentlmena. Spevák a hudobný producent Ne-Yo predstavuje absolútnu špičku súčasného R&B a urban popu a okrem vlastných hitov hovoria za neho napríklad aj dve skladby, ktoré zložil pre Rihannin aktuálny album 'Rated R'. Producentsky a textovo sa podieľal na jej balade 'Russian Roulette', ktorá je už niekoľko týždňov medzi najhranejšími skladbami v slovenskom éteri.

Novinkou v jeho zozname spoluprác s najväčšími hviezdami šoubiznisu je čerstvý duet s Mariah Carey - remix skladby 'Angels Cry' a spoločný videoklip, ktorý sa práve v týchto dňoch dostáva na obrazovky hudobných staníc po celom svete.

Ne-Yo však okrem hudobných hviezd rád spoznáva svojich priaznivcov. Podľa najnovších informácií od organizačného tímu bratislavského koncertu je spevák pripravený stretnúť sa s fanúšikmi a fanynkami aj osobne po koncerte v NTC Sibamac Aréne. Organizátori dúfajú, že si nenechá ujsť ani vystúpenie slovenských Old School Brothers, ktorí predvedú svoj program ako predskokani. Tanečná skupina má pripravenú choreografiu s novými prvkami, ktoré predvedú po prvýkrát práve 20. februára.

Predpredaj vstupeniek na koncert zabezpečuje Ticketportal, brány Sibamac Arény budú otvorené od 18:00 a program začne o 19:30.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Kamil Krébes, PR manažér podujatia.

Súvisiaci interpreti: Ne-Yo