Kým drsní "undergroundoví" raperi majú skupinu Gladiator v zuboch, mladý hip-hopový umelec menom LEvo sa rozhodol požiadať ju o spoluprácu. Po vzájomnej dohode tak koncom roka 2009 vznikla nová verzia skladby 'Neviem ťa nájsť', ktorú si môžete vypočuť na Hudba.sk.

"Chcel som skúsiť experiment, ostatní posúdia, či sa vydaril", hovorí o skladbe LEvo, ktorého s kapelou Gladiator okrem spolupráce spája aj rodné mesto Nitra. Remake typického "gladiatorského" hitu z posledného albumu 'Hlavu maj hore' sa objavil na LEvovom EP albume 'Hudba musí bolieť'. Celé EPčko si môžete stiahnuť zdarma na Musicstation.sk/stahuj.

'Hudba musí bolieť' je podľa LEvových slov metaforou, ktorá hovorí o tom, že hudba nie je len pustenie si mp3 v playeri, ale za každou piesňou a za každým textom sa skrývajú skutočné pocity. EP, ktoré sa nahrávalo v štúdiu Wanted, obsahuje deväť skladieb a jeho celkový čas presahuje 30 minút. Remake 'Neviem ťa nájsť' je jedinou vokálnou spoluprácou, pod hudobné produkcie na EP sa podpísali Adamack, Kajmir, či Jean Paul Groise.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol LEvo.

Súvisiaci interpreti: Gladiator, LEvo