Travis Barker, bubeník skupiny Blink-182, má opletačky s políciou. V kalifornskom meste Casablanca musel vysvetľovať incident, ku ktorému došlo uplynulú nedeľu. Podľa dostupných zdrojov mal napadnúť paparaziiho, ktorý sa ho pokúšal odfotiť.

Video, ktoré zachytilo incident ukazuje Barkera s dcérou na rukách – mal si s ňou vyraziť na obed – ako najskôr nadáva človeku s kamerou v rukách. Následne prešiel do fyzického útoku. Jeden alebo viac členov Barkerovho doprovodu bolo obvinených z toho, že mali z jedného alebo dvoch áut fotografov zobrať mobilné telefóny a rozrezať pneumatiky.

Napriek tomu, že k incidentu bola privolaná polícia nebol nikto pokutovaný či zatknutý. Travis Barker sa neskôr prostredníctvom služby Twitter.com vyjadril k udalosti takto: "Keď chránim seba alebo moje deti tak neznamená, že robím ramená. Boli v presile a napadli ma a tak som urobil to, čo by spravil každý človek. Nežiadam o publicitu takéhoto charakteru. Som rodinne založený človek a keď som von so svojimi deťmi, tak nech to rešpektujú," cituje bubeníka Blink-182 portál NME.com. Barker zároveň v príspevku tvrdí, že "tie mrciny video zostrihali, udalosť zobrazuje jednostranne".









Travis Barker @ Casablanca, Kalifornia, USA (21. 02. 2010)

Text: Peter Lehotský

Súvisiaci interpreti: Blink-182