Americká hudobníčka Courtney Love sa rozhodla, že už nebude používať svoje umelecké priezvisko Love a namiesto neho sa vráti k pôvodnému menu Courtney Michelle. Speváčka, gitaristka, textárka a príležitostná herečka to uviedla v rozhovore pre magazín NME. "Všetci sme sa zhodli na tom, že to pomenovanie už nemáme radi," povedala líderka skupiny Hole.

Štyridsaťpäťročná hudobníčka je v súčasnosti so svojou kapelou na americkom promo turné k novému štúdiovému albumu 'Nobody's Daughter', ktorý sa na niektoré trhy, napríklad vo Švajčiarsku, dostane 23. apríla.

Štvrtý štúdiový album budú Hole propagovať aj v Európe, kde zahrajú od 3. do 18. mája v šiestich krajinách - vo Veľkej Británii, Nemecku, Francúzsku, Belgicku, Luxembursku a Dánsku.

Novinka Nobody's Daughter ponúkne 11 piesní, prvým singlom je skladba 'Skinny Little Bitch'. Album produkovaný dvojicou Michael Beinhorn a Micko Larkin je nasledovníkom 12 rokov starej nahrávky 'Celebrity Skin' (1998). Tentoraz ale na albume pracovali úplne iní muzikanti. S výnimkou Courtney Michelle to boli noví členovia kapely - gitarista Micko Larkin, basgitarista Shawn Dailey a bubeník a perkusionista Stu Fisher.

--
Zdroj: SITA
Foto: Holerock.net

Súvisiaci interpreti: Courtney Love