Kapela Talkshow sa môže pochváliť pekným úspechom. Len minulý týždeň začala európska MTV hrávať ich videoklip k songu These Lights a vzápätí sa im s ním podaril ďalší husársky kúsok - ako nasadený nováčik vyhrali hitparádu Medúza na Českej televízii.

Prvé miesto v známej hitparáde teší skupinu hneď z niekoľkých dôvodov. "Jednak sme radi, že sa nám darí postupne si budovať dobrú pozíciu v Česku a jednak - mať za sebou kapely ako Muse, Cypress Hill či Lady Gaga s Beyoncé je fakt skvelý pocit," netajil sa spokojnosťou líder kapely Andreas. Kapelu úspech zdravo posilnil a chalani už teraz rozmýšľajú nad ďalším videoklipom. "Ten prvý sa vďaka pomoci mnohých ľudí podaril skvelo, ale ten ďalší musí byť ešte lepší. Chceli by sme s ním prísť ešte tento rok, ale rozhodne sa nebudeme ponáhľať. Na niektoré veci sa oplatí počkať," prezradil o ďalších plánoch štvorice gitarista Bob.

Nové video by malo vzniknúť k pesničke Try, ale kapela pripravuje aj špeciálny zostrih so živých vystúpení. Talkshow chystajú na toto leto množstvo open-air koncertov. Chýbať nebudú na festivaloch ako Topfest, Aesthetics, Fernet Stock Citrus Sound of Summer, United Islands of Prague či Minikvas.

Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Holetz, manažér skupiny Talkshow.

--
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Talkshow