Frontman americkej rockovej skupiny The Killers Brandon Flowers absolvuje pri príležitosti vydania svojho prvého sólového albumu aj koncertné turné. "Myslím si, že to budú veľmi jednoduché vystúpenia. Musíme sa tie skladby naučiť a následne sa naučiť ako ich prezentovať," uviedol hudobník. Flowers prezradil, že súčasťou jeho koncertnej zostavy budú inštrumentalisti, ktorí nie sú pre The Killers typickí.

Svoj debutový štúdiový album 28-ročný Flowers nazval Flamingo. Na trh by ho mal uviesť v septembri. Skupina The Killers sa napriek sólovej aktivite lídra Flowersa údajne nerozpadla a momentálne má "iba" prestávku. O jej rozpade sa špekulovalo najmä po tom, čo v januári a vo februári zrušila časť austrálskeho turné a kompletné ázijské turné. Ako dôvod vtedy uviedli chorobu člena rodiny jedného z hudobníkov.

Popri Flowersovi ohlásil sólové plány už skôr aj bubeník kapely z Las Vegas Ronnie Vannucci. V projekte s názvom Mt Desolation spolupracuje s členmi skupín Mumford and Sons, Keane a Noah And The Whale.

--
Zdroj: SITA
Foto: Brandonflowers.org

Súvisiaci interpreti: Keane, The Killers