Americký R&B hudobník Usher v utorok predstavil videoklip k svojmu novému singlu There Goes My Baby, ktorý pochádza z jeho ostatnej štúdiovej nahrávky Raymond v. Raymond (2010). Režisérom diela je renomovaný Anthony Mandler. Ten sa tento rok postaral o klipy ku skladbám 'Neutron Star Collision (Love Is Forever)' od Muse, 'Over' a 'Find Your Love' od Drakea, 'Te Amo' od Rihanny či 'Heartbreak Warfare' od Johna Mayera.

S 31-ročným Usherom spolupracoval aj pri nakrúcaní videa k jeho hitu OMG. V klipe k singlu 'There Goes My Baby', ktorý nakrúcali v júni v Los Angeles, sa Usher ukazuje bez trička, pričom sa okolo neho pohybuje mladá žena. Usher s ňou tancuje, dotýka sa jej a bozkávajú sa. Podľa Rihanny a Mary J. Blige je táto pieseň vôbec najlepšou z jeho najnovšieho albumu.

Usher dobyl s nahrávkou Raymond v. Raymond americký rebríček Billboard 200 a v britskom albumovom rebríčku dosiahol druhú priečku. Prvým medzinárodným singlom z albumu je už spomínaná skladba 'OMG', ktorú nahral spoločne s will.i.amom zo skupiny Black Eyed Peas. V USA predtým vydal už dvojicu promo singlov - 'Hey Daddy (Daddy's Home)' a 'Lil Freak'.


Usher - There Goes My Baby

Informáciu zverejnila webová stránka aceshowbiz.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Usherworld.com

Súvisiaci interpreti: Usher