Finalista Česko Slovenskej SuperStar Miro Šmajda včera doobeda havaroval. Nehoda sa stala na jeho ceste do Prahy ešte na území Slovenska. "Môžem potvrdiť, že k nehode naozaj došlo, auto je úplne zničené, ale Miro je našťastie v poriadku. Po nehode skončil v nemocnici, kde podstúpil vyšetrenia. Lekári našťastie nenašli nič vážne, takže ho prepustili do domáceho ošetrenia," uviedla pre webstránku iDNES.cz Šmajdova manažérka Ada Žigová.

Ako presne k nehode došlo a kto bol jej vinníkom momentálne vyšetruje polícia. Žigová dodala, že spevák cestoval v aute sám. Dvadsaťjedenročný spevák bol na ceste do Prahy, kde mal vystúpiť počas sprievodného programu výstavy textilných hračiek s názvom Léto plné hvězd, ktorá každoročne pomáha postihnutým deťom.

"Miro Šmajda sa tu mal stretnúť s víťazkou našej súťaže, v ktorej sme sľúbili stretnutie s týmto idolom mladých dievčat. Doobeda sme však dostali správu od Mirovej mamy, že havaroval. Akciu sme preto museli zrušiť, pričom o náhradnom termíne budeme ešte rokovať. Teraz je prednejšie jeho zdravie," uviedla pre iDNES.cz organizátorka akcie a výtvarníčka Olga Černohorská.

Informáciu zverejnila webová stránka iDNES.cz.

--
Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Miro Šmajda