Na pretrvávajúci úspech tridsiatnikov a štyridsiatnikov ako Take That a Westlife alebo nedávne comebacky takmer zabudnutých Backstreet Boys, Boyzone a New Kids on the Block z času na čas nadviaže nový boy band, ktorý naozaj tvoria mladí chlapci. Po úspechu v piatej sérii britskej talentovej súťaže X Factor boduje od minulého roka kvarteto JLS, teraz prichádza nová skupina s názvom The Wanted. Päťčlenný britsko-írsky boy band v aktuálnom týždni dobyl so svojou úplne prvou skladbou kariéry s názvom All Time Low britský singlový rebríček.

Skupina, ktorú vytvoril americký tanečník a choreograf Brian Friedman, vznikla iba v roku 2009. V súčasnosti tvorí debutový štúdiový album, ktorý vyjde ešte tento rok.

Práve minuloročný úspech ich rovesníkov zo skupiny JLS inšpiroval vznik projektu The Wanted, ktorého príbeh je rovnaký ako takmer u všetkých chlapčenských kapiel - členovia boli vybraní na kastingu. Podľa vlastných slov si dávajú za cieľ prispieť k "návratu boybandov" a zároveň sa chcú pokúsiť zmeniť ich negatívny - uncool - imidž. Či sa to sladkým chlapcom podarilo vďaka prvému videoklipu, ktorý bol natočený v priestoroch starej industriálnej budovy, posúďte sami. Cool alebo uncool?


The Wanted - All Time Low

Z jednotky na dvojku v britskom singlovom rebríčku klesla tanečná skladba We No Speak Americano, pod ktorou je podpísaná austrálska formácia Yolanda Be Cool a producent DCUP. Na tretej priečke je novinka Billionaire, ktorú spoločne naspievali Travis McCoy a Bruno Mars. Z dvojky na štvorku klesol americký No. 1 hit Love The Way You Lie od Eminema a Rihanny. Na päťke je novinka od hitmakerov Davida Guettu a Flo Ridu s názvom Club Can’t Handle Me.

Z noviniek do Top 10 prenikli ešte Swedish House Mafia a Pharrell Williams so singlom One (Your Name) na sedmičke a na desiatom mieste sa nachádza pieseň I Need Air od producentskej skupiny Magnetic Man, ktorej v skladbe vokálne pomohla Angela Hunte.


Magnetic Man - I Need Air

Top 10 britského rebríčka singlov (25. júla 2010 - 31. júla 2010):

1. The Wanted - All Time Low
2. Yolanda Be Cool a DCUP - We No Speak Americano
3. Travie McCoy featuring Bruno Mars - Billionaire
4. Eminem featuring Rihanna - Love The Way You Lie
5. Flo Rida featuring David Guetta - Club Can’t Handle Me
6. B.o.B. featuring Hayley Williams - Airplanes
7. Swedish House Mafia featuring Pharrell Williams - One (Your Name)
8. Eliza Doolittle - Pack Up
9. Katy Perry featuring Snoop Dogg - California Gurls
10. Magnetic Man featuring Angela Hunte - I Need Air

Informácia pochádza z webovej stránky Theofficialcharts.com.

--
Zdroj: SITA, wiki
Foto: Thewantedmusic.com