Už iba tri dni a je tu jubilejný desiaty ročník Sázavafestu. Pre nedočkavcov sa doba čakania na festival skrátila. Organizátor totiž pripravil warm-up a ten začína už túto stredu v Kácove, malebnej dedinke neďaleko Českého Šternberku.

Hudobný program v tento deň začne o 14:00 a bude ako bonus zadarmo. Pred oficiálnym začiatkom Sázavafestu sa teda máte šancu zahriať a spoznať kapely Loyca, Narcotic Fields, Bad Ass Honkies alebo No Heroes.

Práve česká partička No Heroes si pre vás pripravila na Sázavafeste malú interaktívnu hru. Od chalanov získate podpísané aktuálne CD 'Heart One', ak si s nimi pred festivalom stihnete zamailovať. No Heroes sú nenároční, stačí, ak im pošlete odkaz a v ňom napíšete, že sa chystáte na Sázavafest. Je to jednoduché...

Po koncerte si ich už iba počkáte, vyzdvihnete album a ak nebudete mať naponáhlo, chalani vás pozvú ešte aj na drink. Dušujú sa, že na warm-upe Sázavafestu, v stredu 4. augusta môžete čakať namakanú show počas koncertu a potom namakanú súkromnú show v zákulisí.

Informácie poskytla redakcii Hudba.sk Maca Schmidtová, PR manažérka festivalu