Z moderného slovenského surfera a speváka Hafnera sa stal moderný detektív. V piatich častiach takzvaného "moderného seriálu" budete svedkami jeho dobrodružnej cesty za rajom surferov na Slovensku. Túto teóriu naznačil už vo svojom novom videoklipe k skladbe Raj surferov. Pátranie sa však až teraz rozbieha naplno...

V prvej epizóde sa Hafner dovezie na svojej retro sajtke Jawa 250 do obce Havaj v okrese Stropkov. Tu navštívi babku korenárku, ktorá tiež pripomína samotného Hafnera. Ako dopadne toto stretnutie, a či mu babka pomôže pri pátraní, zistíte na internetovej stránke www.rajsurferov.sk.

Prvý moderný online seriál v dejinách slovenkej kinematografie režíroval Peter Ehrenberger a Lukáš Zednikovič, za kamerou stál Tomáš Zednikovič. Hudbu spravil Marián Čurko a strih mal na starosti Matej Beneš.

Ďalšie epizódy budú postupne pribúdať na oficiálnej stránke Rajsurferov.sk, druhý diel vychádza už v pondelok. Rôzne novinky a zaujímavosti o projekte sa dozviete na facebookovej stránke Raj surferov (facebook.com/rajsurferov). Na Facebooku taktiež môžete zverejnením svojich objavov modernému detektívovi pomôcť s hľadaním dôkazov jeho teórie, že surfovanie vzniklo na Slovensku.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Tomáš Hafner alias Haf.