Britské electro-popové duo The Ting Tings vydá v októbri prvý singel s názvom Hands z ich pripravovaného, v poradí druhého štúdiového albumu. Na piesni s dvojicou Jules De Martino a Katie White spolupracoval aj škótsky producent a spevák Calvin Harris.

Album, ktorý dvojica vytvorila v berlínskom štúdiu, sa podľa predošlých vyjadrení bude volať Kunst. Na trhu by sa mal objaviť koncom roka. "Čas, ktorý sme strávili v Berlíne, bol novým začiatkom, opäť so žiadnymi pravidlami. Keď už máte album, ktorý zaznamenal úspech, hrozí nebezpečenstvo, že sa budete ohliadať späť a snažiť sa napodobňovať," povedal bubeník a textár Jules De Martino. "Bolo by príliš ľahké vytvoriť rovnaký album dva razy za sebou," dodala 27-ročná frontmanka Katie White. Album vyjde v limitovanej vinylovej edícii a tiež bude dostupný v digitálnej podobe na internete.

The Ting Tings debutovali albumom We Started Nothing v roku 2008, pochádzajú z neho skladby ako That's Not My Name či Shut Up and Let Me Go.

Producent, DJ, spevák a textár Calvin Harris s duom už v minulosti spolupracoval, a to na skladbách Great DJ a We Walk. Okrem iného sa podpísal pod remixy piesní Rock Steady (2006) od kapely All Saints, Get Down (2007) od dvojice Groove Armada, Good Days Bad Days (2008) od skupiny Kaiser Chiefs či Waking Up in Vegas (2009) od Katy Perry.

--
Zdroj: SITA
Foto: Thetingtings.com