Festivalová sezóna sa posledným augustovým víkendom neskončí, užiť si svetovú produkciu tanečnej hudby môžete netradične aj v chorvátskom Petrčane neďaleko mesta Zadar. Prvý septembrový týždeň tam bude jedným z vrcholov leta. Lístky na festival sa predávajú aj v slovenskej sieti Ticketportal.

Malebný areál navštevovaný hudobnými fanúšikmi z celej Európy je kombináciou slnečného počasia a jedinečnej atmosféry za asistencie svetovej produkcie v štýloch ako house, techno, nu jazz, soul, funk a disco. Na záver festivalovej sezóny tak máte možnosť prežiť nezabudnuteľné chvíle na dvoch open air pódiách, v klube, či na lodi v šírom mori, alebo v oddychovom parku.

Od piatka 3. do nedele 5. septembra sa na niekoľkých miestach letovsika Petrčane predstavia DJi z Veľkej Británie, Francúzska, USA, Argentíny a ďalších krajín. "Stop Making Sense je určený aj pre Slovákov. Môžu sa tešiť na kopec zaujímavých mien ako The Very Best, Radioclit, masívnu DJskú inkarnáciu Friendly Fires, blues od Son of Dave, alebo garage-rockových Django Django," vysvetľuje jeden z organizátorov Štefan Pishta Krasňanský.

Lokalita je situovaná na poloostrove v dedinke Petrčane vzdialenej cca 20 km od mesta Zadar. Výbavu zahŕňa komplex barov s kvalitným klubovým zázemím a pódiami, na ktorých si vychutnáte tanec pri západe slnka s doprovodom vĺn Jadranského mora. Areál a okolie obchádza loď s kapacitou 200 ľudí s pódiami a barmi.

Rezort je ukážkou expandujúcej anglickej scény mimo Veľkej Británie, kedy sa počas letných mesiacov každý víkend v rôznych prímorských lokalitách organizujú väčšie i menšie akcie najmä pre fanúšikov tanečnej hudby. To podmienilo aj vznik novej zaujímavej lokality s priaznivými cenami ako na baroch, tak aj na ubytovaní - v Petrčane sú možnosti ubytovania ppriamo pri mori v kempoch, privátoch aj hoteloch.

Lístky je možné zakúpiť v predajnej sieti Ticketportal alebo objednať cez email na pishter@pishter.com.

Kompletný line-up:
Live: The Very Best, Django Django, Nathan Fake, Matias Aguayo, Son Of Dave, Wbeeza, The Worm, Joana & The Wolf, Fran and Josh, Latin Dub Sound System, Longjon La Flecha, Loose Fit
DJs: Carl Craig, Juan Atkins, Theo Parrish, Friendly Fires, Radioclit, Toy Selectah, Optimo, Benji B, Patrice Scott, Keith Worthy, Kyle Hall, Allez Allez, Isa Gt, Mark E, Rebolledo, Chris Coco, Richard Norris, Tama Sumo, James Priestley, Giles Smith, Russ Jones, Cal Jader, Sensu, Lakuti, Girlcore, FACT DJs, Ali Tillett, Rob Summerhayes, Gringo Da Parada, Count Chocula, Slutty Fringe, Tchicky Al Dente, Leon Lace, Sebilio

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Štefan Krasňanský z agentúry Pishter. Podrobnosti o účinkujúcich, programe, a ubytovaní nájdete na oficiálnej stránke festivalu Sms-2010.com.