Speváčka Katarína Koščová sa dnes vydáva za svojho priateľa a zároveň manažéra Michala Pivovara, s ktorým tvorí pár tri roky. "Je to pravda, zajtra sa s Katkou berieme," potvrdil včera pre denník Nový Čas Michal Pivovar. Svadobný obrad sa prebehne v kostole neďaleko Prešova. Katarína Koščová sa do povedomia verejnosti dostala najprv ako prvá slovenská SuperStar. Na konte má tri albumy: Ešte sa nepoznáme (2005), Naboso (2006) a Nebotrasenie (2009).

Speváčka Katarína Koščová sa dnes vydáva za svojho priateľa a zároveň manažéra Michala Pivovara, s ktorým tvorí pár tri roky.

"Je to pravda, zajtra sa s Katkou berieme," potvrdil včera pre denník Nový Čas Michal Pivovar. Svadobný obrad sa prebehne v kostole neďaleko Prešova.

Katarína Koščová sa do povedomia verejnosti dostala najprv ako prvá slovenská SuperStar. Na konte má tri albumy: Ešte sa nepoznáme (2005), Naboso (2006) a Nebotrasenie (2009).

Posledný album bol pre ňu prelomový - prvýkrát sa prejavila nielen ako autorka hudby i textov, ale zároveň ako spoluproducentka. Spolu so sestrou Veronikou a jej manželom Martinom Husovským vydali nahrávku Uspávanky (2009).

Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/katkakoscova

Súvisiaci interpreti: Katarína Koščová