Britská hudobná skupina Jamiroquai sa po piatich rokoch pripomenie novým štúdiovým materiálom. V poradí siedmy štúdiový album s názvom Rock Dust Light Star vyjde v novembri, presný dátum uvedenia novinky na trh zatiaľ známy nie je. Frontman skupiny Jay Kay si niekoľkoročnú prestávku doprial preto, lebo bol unavený z ustavičného koncertovania a nahrávania, no v súčasnosti je plný síl a opäť má chuť do práce.

Britská hudobná skupina Jamiroquai sa po piatich rokoch pripomenie novým štúdiovým materiálom. V poradí siedmy štúdiový album s názvom Rock Dust Light Star vyjde v novembri, presný dátum uvedenia novinky na trh zatiaľ známy nie je.

Frontman skupiny Jay Kay si niekoľkoročnú prestávku doprial preto, lebo bol unavený z ustavičného koncertovania a nahrávania, no v súčasnosti je plný síl a opäť má chuť do práce.

Podľa odkazu na oficiálnej webovej stránke skupiny bude novinka viac "organická a živá" ako jej predchodcovia. Producentom albumu bude samotný Jay Kay a tiež dvojica Charlie Russell a Brad Spence. Prvou ochutnávkou z nahrávky je skladba White Knuckle Ride, ktorá je v súčasnosti v plnom znení dostupná na oficiálnej stránke skupiny Jamiroquai.com.


Jamiroquai - White Knuckle Ride album teaser

--
Zdroj: SITA
Foto: David Rowe - Jamiroquai.com



Súvisiaci interpreti: Jamiroquai