Už tento týždeň sa do kín po celom Slovensku dostáva tretie pokračovanie obľúbeného tanečného filmu Let's Dance (Step Up), ktorý ponúka dych vyrážajúce tanečné scény, najnovšie hudobné hity a nechýba ani romantický príbeh plný vášne, tanca a energie. Vo vybraných kinosálach si diváci budú môcť túto filmovú šou vychutnať v 3D formáte. V našej súťaži môžete získať DVDčka prvých dvoch filmov, soundtrack k trojke, či nové CD Davida Guettu. Na Facebooku dnes exkluzívne súťažíme o voľné lístky na zajtrajšiu (31.8.) predpremiéru Let's Dance 3D v Auparku!

"Všetko, čo ste videli doteraz, bol len začiatok!," tvrdí hrdina nového tanečného filmu. Luke je tanečník telom aj dušou, ktorý žije spolu s kamošmi - členmi svojej skupiny - v dome na okraji mesta. Ich život je tanec a ich "house" je miestom nekonečných tanečných súbojov (battles), tréningov a nových choreografií.

Každý, kto dostane šancu do týchto priestorov nazrieť, tu chce zostať - presne ako Moose a Natalie. Na to sú však potrebné peniaze. Jedinou šancou, ako zohnať toľko prachov, je vyhrať najväčší a najtvrdší tanečný battle World Jam. Luke osloví Natalie a Moosa, a spoločne pripravujú tanečné predstavenie aké tu ešte nebolo. Spolu s láskou však rastie aj rivalita a Natalie si musí vybrať – láska alebo víťazstvo?

Let's Dance 3D
Žáner: tanečný romantický film
Rok výroby: 2010
Krajina pôvodu: USA
Nevhodné pre maloletých do 12 rokov
Dĺžka: 108 min.
České titulky
Zvuk: Dolby Digital
Formát: 3D Digital

DVD Let's Dance a Let's Dance 2, soundtrack k Let's Dance 3D ako aj CD Davida Guettu môžete získať v našej súťaži. Lístky na exkluzívnu predpremiéru, ktorá sa uskutoční v utorok 31. 8. 2010 v Auparku, ponúkame na Facebooku.


Let's Dance 3D trailer

Let's Dance 3 sa bude počas jesene premietať v kinách po celom Slovensku. 3D verziu si môžete od 2. septembra pozrieť v kinách:

Bratislava - Palace Cinemas Aupark; Palace Cinemas Polus; Palace Cinemas Eurovea
Banská Bystrica - Europa Cinemas
Košice - Cinemax; City Cinemas
Prešov - Cinemax
Žilina - Cinemax
Nitra - Cinemax
Trenčín - Cinemax
Trnava - Cinemax
Poprad - Cinemax
Skalica - Cinemax
Dunajská Streda - Cinemax
Ružomberok - Kino Kultúra

Redakciu Hudba.sk informovala Eva Gažová z distribučnej spoločnosti SPI International. Viac na www.spi-film.sk.

Foto: Milujem tanec - facebookovská stránka filmu Let's Dance 3D