Britský rebríček singlov ovládol spevák Taio Cruz. Na jednotke je novinka - jeho singel Dynamite, ktorý sa nachádza na nahrávke Rokstarr (2009). Britský spevák uspel so skladbou aj v americkom singlovom rebríčku, kde strávil uplynulé tri týždne na druhej priečke. K piesni vznikol aj videoklip, ktorý nájdete na konci článku.

Hip-hopový hudobník Eminem a barbadoská speváčka Rihanna si so spoločnou piesňou Love The Way You Lie udržali druhú priečku. Taktiež tretia priečka ostala nezmenená - je na nej hit Club Can’t Handle Me, ktorý majú na svedomí hip-hoper Flo Rida a francúzsky dídžej David Guetta. Predchádzajúca jednotka, skladba Green Light anglickej formácie Roll Deep, klesla na štvorku.

Druhá novinka, pieseň Katy On A Mission anglickej speváčky Katy B, obsadila piatu priečku. Trojicu aktuálnych noviniek dopĺňa pieseň Crossfire Brandona Flowersa. Skladba, v UK Charte na ôsmom mieste, je prvým singlom zo sólového albumu frontmana kapely The Killers s názvom Flamingo, ktorý vyjde 6. septembra vo Veľkej Británii a 14. septembra v Severnej Amerike.


Taio Cruz - Dynamite


Katy B - Katy On A Mission

Top 10 britského rebríčka singlov (22. augusta 2010 - 28. augusta 2010):

1. Taio Cruz - Dynamite
2. Eminem featuring Rihanna - Love The Way You Lie
3. Flo Rida featuring David Guetta - Club Can’t Handle Me
4. Roll Deep - Green Light
5. Katy B - Katy On A Mission
6. Yolanda Be Cool - We No Speak Americano
7. Travie McCoy featuring Bruno Mars - Billionaire
8. Brandon Flowers - Crossfire
9. Ne-Yo - Beautiful Monster
10. B.o.B. featuring Hayley Williams - Airplanes

Informácia pochádza z webovej stránky Theofficialcharts.com.

Súvisiaci interpreti: Taio Cruz