V Klube Za zrkadlom sa už tento piatok 8. októbra uskutoční multižánrová benefičná akcia Multivitamín, ktorá obohatí ľudský organizmus vysokou dávkou kultúry. Niesť sa bude v duchu visual art vs. hudobný nárez. V rámci hudobného programu sa predstavia projekty The Autumnist, Future Sound of Petržalka a ďalší umelci.

Program odštartuje od 15:00 Dizajn market, na ktorom sa predstavia slovenskí a českí dizajnéri a handmade výrobcovia, hudobnú atmosféru spríjemní počas prvých hodín akcie Stroon. Náštevníci si budú môcť zakúpiť dizajnové tričká, šperky, knižky či nové DVD s názvom Animation is not mŕtva/ Animácia nie je dead.

Práve animované filmy z tohto titulu sa budú od 18:00 premietať v rámci projekcie, ktorú zastrešuje festival Fest Anča.

Akciu zavŕši koncert The Autumnist, vystúpenie elektronických recesistov Future Sound of Petržalka s VJom Olique, zo susedných Čiech sa predstaví Burningboy a Marius Konvoj, ktorý sa postará o divokú party. Perličkou budú 3D okuliare a tričká s 3D potlačou, ktoré návštevníci dostanú pri vstupe a ktoré zaujímavo vizuálne obohatia toto netradičné podujatie.

Polovica výťažku z akcie poputuje na účet Občianskeho združenia Súcit a pomoc, ktoré sa stará o opustené a týrané zvieratá, druhá polovica na realizáciu dizajn shopu, kde sa budú prezentovať mladí dizajnéri a umelci.

Multivitamín - multižánrová benefičná akcia
Dátum: 8. 10. 2010 (piatok)
Miesto: Klub za zrkadlom, Rovniankova 3, Bratislava
Začiatok podujatia: 15:00

Program:
15:00-19:00 Dizajn market, Stroon
18:00 premietanie DVD: Animation is not mŕtva/ Animácia nie je dead (Fest Anča)
20:00 Future Sound of Petržalka + VJ Olique, The Autumnist, Burningboy, Marius Konvoj

Vstupné:
1,20 € (15:00 – 19:00)
4 € (od 19:00 a 1 x 3D okuliare v cene)
8 € (od 19:00 a 1 x 3D okuliare + 1 x benefičné tričko s 3D potlačou v cene)

Redakciu Hudba.sk informoval Tomáš Lukačka y Kultúrnych zariadení Petržalka. Viac na webe Kzp.sk.