Škótsky DJ, spevák a skladateľ Calvin Harris obvinil R&B hviezdu Chrisa Browna z plagiátorstva. Na svojej stránke na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter poukazuje na podobnosti medzi jeho singlom I'm Not Alone z roku 2009 a Brownovou novinkou Yeah 3x.

"Takmer som sa zadusil cornflakesmi, keď som dnes počul nový singel Chrisa Browna. Chápete, čo tým myslím?," uviedol Harris. Keď mu niekoľko fanúšikov Browna začalo oponovať, venoval im samostatný komentár. "Je mi jedno, že ma nazývate nikým. Krádež je krádež bez ohľadu na to, kto ste. To, že Chris Brown je medzinárodná celebrita, neznamená, že je v poriadku, ak okradne chlapca z Veľkej Británie," uviedol. "A pre tých, ktorí si myslia, že to robím pre publicitu, ste smiešni! Nechcem to a ani nepotrebujem," dodal.

Calvina Harrisa nazývajú v Británii Kráľom elektropopu. Medzi jeho najúspešnejšie hity patrí Dance Wiv Me (spolupráca s Dizzeem Rascalom a Chromeom), I'm Not Alone či Ready for the Weekend. Vydal dva štúdiové albumy - I Created Disco (2007) a Ready for the Weekend (2009), pričom druhým menovaným dobyl britský albumový rebríček.


Calvin Harris - I'm Not Alone


Chris Brown - Yeah 3x

--
Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/calvinharris (1), Chrisbrownworld.com (2)

Súvisiaci interpreti: Chris Brown