Do Bratislavy sa po viac ako troch rokoch vráti nemecká synth-popová skupina Camouflage. Trio z Nemecka sa 18. marca predstaví v Majestic Music Clube (MMC). Ako predkapela vystúpi formácia Tanx. Po skončení koncertu sa bude konať aj afterpárty.

Skupina Camouflage sa na hudobnej scéne pohybuje už od roku 1983. Do povedomia poslucháčov sa však dostala až o tri roky neskôr vďaka skladbe The Great Commandment. V druhej polovici 80. rokov minulého storočia boli súčasťou synth-popového hnutia, ktorému dominovali skupiny Depeche Mode, Pet Shop Boys alebo Erasure.

Na ich zatiaľ poslednom bratislavskom vystúpení 2. novembra 2007 sa v úlohe predskokana predviedol dnes už nežijúci český spevák Petr Muk.

Vstupenky na vystúpenie Camouflage sa už predávajú v sieti Ticketportal za 23 eur. Od decembra bude lístok stáť 25 eur, od februára 27 eur a na mieste 30 eur. V predaji bude čoskoro aj limitovaný počet 100 kusov lístkov s tričkom a podpis kartou a vstupom do haly polhodinu pred oficiálnym otvorením. Cena takejto vstupenky bude 39 eur.


Camouflage - The Great Commandment

--
Zdroj: SITA
Foto: Camouflage-music.com

Súvisiaci interpreti: Camouflage