Atmosféra obce Červeník sa aj v jesennom období bude niesť v znamení hudby. V piatok 22. októbra sa v miestnom kultúrnom dome pripravuje akcia s názvom Rocková jeseň, ktorú v minulosti navštívili hviezdy svetového formátu ako Nazareth či My Chemical Romance. Na ôsmom pokračovaní obľúbeného "indoor" festivalu si na svoje prídu najmä fanúšikovia domácej, nielen rockovej, scény.

O otvorenie akcie sa postará nováčik na scéne, kapela Funny Faces. Nasledovať budú vystúpenia kapiel Hospital Bukra a AC/DC revival, ktoré nepochybne pritvrdia a navodia rockovú atmosféru. Nasledujúca kapela Fuera Fondo svojimi veselými hudobnými a tanečnými kreáciami pripraví pôdu pre obľúbenú českú formáciu Divokej Bill, ktorá v Červeníku odohrá svoj prvý koncert na slovenskom turné s Polemicom.

Práve populárna kapela Polemic program festivalu uzavrie. Organizátori sa totiž tento rok rozhodli staviť na domácu kvalitu a tak je Rocková jeseň 2010 zároveň pilotným koncertom v rámci Sony Ericsson Tour 2010 domácej stálice štýlu ska. Následne Polemic aj Divokej Bill vyrazia do ďalších deviatich slovenských miest.

Vstupenky na Rockovú jeseň 2010 sú v predaji v sieti Ticketportal.

Redakciu Hudba.sk informoval Boris Majerník. Viac informácii o festivale nájdete na webe Rockovajesen.sk

Súvisiaci interpreti: Divokej Bill, Polemic