V bratislavskom Parku kultúry a oddychu (PKO) sa v stredu 17. novembra opäť uskutoční akcia s názvom Koncert pre všímavých. Organizačne ju rovnako ako v rokoch 2008 i 2009 zabezpečí Agentúra Pohoda pri príležitosti Dňa boja za slobodu a demokraciu a spomienok na udalosti zo 17. novembra 1989.

"Vlaňajšie druhé pokračovanie nám potvrdilo zmysel organizovať v tento deň podobnú akciu, dôkazom bol nesmierny záujem a vypredané PKO," uviedli dnes organizátori na webovej stránke pohodafestival.sk. Podrobnosti o 3. ročníku podujatia zverejnia v najbližších dňoch.

Na Koncerte pre všímavých v roku 2009 vystúpili The Plastic People Of The Universe, Bez ladu a skladu, Para, Diego, Longital, AfterPhurikane, Živé kvety, Ještě jsme se nedohodli, Karpatské chrbáty, Chór vážskych muzikantov, Peťo Tázok a Karaoke Tundra, Tomáš Hudák či Chiki liki tu-a. Na podujatí sa predstavilo napríklad aj Divadlo na tahu a rozdali tiež ceny Biela vrana určené pre vzácnych ľudí, ktorí sa snažia meniť spoločnosť k lepšiemu a podstupujú pritom veľké osobné riziko.

Program Koncertu pre všímavých 2010 (podľa Ticketportal.sk):

Marián Varga + Moyzesovo kvarteto, Dybbuk, Jana Kirschner, Midi Lidi, Billy Barman, WWW, Živé kvety, Moustache, Bene & Stratasoul, Mariachi Sin Fronteras, Jozef Lupták + Krisztian Gergey, Afterphurikane, Divadlo na tahu, DSS Merema, Pre Natálku (projekt Fedora Gála), Svet Tomáša Hudáka, Zvláštní vydáni (svetová premiéra filmu Andreja Kroba), Biela vrana, literatúra, diskusie, maľovanie, výstava fotografií.

--
Zdroj: SITA
Foto: Pohodafestival.sk