Spevák Miro Jaroš prináša svojim fanúšikom exkluzívne ukážky pesničiek zo svojho nového albumu Tráva musí rásť. Ten vyjde už čoskoro - 8. novembra - a bude obsahovať jedenásť piesní vrátane mimoriadne úspešného duetu s Petrou Humeňanskou Na dne mora. V týchto dňoch v rádiách boduje aj najnovší singel Tráva, z refrénu ktorého pochádza samotný názov tretieho CD speváka. Nahrávka patrí už niekoľko týždňov medzi najhranejšíe slovenské pesničky.

Miro je autorom väčšiny piesní, a spolu s Vladom "Randy" Gnepom ho zastrešil aj poducentsky. "Bude veselý, odvážny, smutný aj drzý," tvrdí o albume Jaroš. Či s ním súhlasíte, alebo nie sa presvedčíte vo videu pod článkom, kde si v krátkych ukážkach môžete album vypočuť. "Je to môj najlepší album a veľmi sa naň teším," dodal.

Momentálne je album v lisovni a do predaja sa dostane 8. novembra vo forme digipacku s textami, ktoré Miro vlastnoručne vpísal do bookletu. Populárny spevák ďalej pre Hudba.sk prezradil, že pri kúpe albumu sa môžu fanúšikovia zapojiť do súťaže a vyhrať súkromný koncert.

Ukážky albumy prezrádzajú, že sa môžeme tešiť aj na ďalší Mirov duet. Uhádnete s kým?


Miro Jaroš - ukážky z albumu Tráva musí rásť

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Michal Šefčík. Viac na www.facebook.com/mirojarosmusic.

--
Foto: Ján Hronský

Súvisiaci interpreti: Miro Jaroš